Maritime ledere fra Singapore kom forbi Esbjerg
Henrik Sornn-Friese (tv.) centerleder for CBS Maritime havde taget blandt andet Thomas Antony (th.) fra Singapore med til Esbjerg. Thomas Antony er direktør hos det tyske rederi Oldendorff.
Foto: Jesper Ernlund Lassen, DOI.dk

Maritime ledere fra Singapore kom forbi Esbjerg

Særligt udvalgte ledere fra Singapore Management University (SMU) kom forbi Esbjerg, og direktør Thomas Antony var en af dem.
13. OKT 2023 15.52

Det var en særlig udvalgt skare, som netop har besøgt Esbjerg, og 51-årige Thomas Antony var en af dem. Han er direktør hos det tyske rederi Oldendorff i Singapore med det globale ansvarsområde for større skibe, der runder verdenshavene fx via Kap Det Gode Håb.

- Vi er en håndplukket skare på 20 mennesker alle fra Singapore, der er blevet udvalgt af 100 deltagere på Singapore Management University SMU’s executive education, og vi er på CBS for at lære, hvordan ledelse foregår forskelligt rundt omkring i verden, forklarer Thomas Antony.

En ting har allerede overrasket ham specielt hos de unge danske studerende, som han har mødet på CBS.

- Jeg er virkelig overrasket over, at de unge danske studerende er så interesserede, og at de vil gerne komme til Singapore og arbejde, siger Thomas Antony, inden han springer videre til besøget i Esbjerg:

- Jeg vidste ikke meget om vindindustrien, og hvor stort det er her i Esbjerg. Det ville ikke kunne lade sig gøre i Singapore, for der er ikke plads nok.

Han er heller ikke i tvivl om, hvad der er værd at tage med hjem til Singapore.

- Den operations excellence, som findes her på Esbjerg Havn, er en god viden at have. Og jeg er sikker på, at det er noget, vi kan bruge. Her tænker jeg også på det logistiske del. Jeg føler mig faktisk heldig over at have set det, siger Thomas Antony.

Henrik Sornn-Friesem der er lektor, Ph.d. og centerleder for CBS Maritime, har taget holdet med fra København og hele vejen til Esbjerg, og det er med en god grund.

- De kommer her til et lille land og en lille havn, men her har de set, hvordan havnen fx bygger en bygning til vindindustrien, siger Henrik Sornn-Friese, om en bygning til i omegnen af 200 mio. kr. der netop er ved at blive færdiggjort til Siemens Gamesa.

Hvilket indtryk som Esbjerg Havn havde efterladt hos delegationen, er han heller ikke i tvivl om.

- Det var en true eye opener, og de er super glade for at have set, hvad Esbjerg har bygget op indenfor renewables på kun 20 år, lyder det fra forskeren.

 

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet